COVID-19

In geval van een bevestigd of vermoedelijk geval van COVID-19 op uw locatie wordt deze service uitgevoerd 12 uur nadat het geval is gemeld.

INFO

Onze ervaren experts gebruiken de complete persoonlijke beschermingsmiddelen en ademhalingsbeschermingsmiddelen, en desinfecteren uw locatie vervolgens handmatig met behulp van een hoogwaardig desinfectiemiddel voor oppervlakken. Dit is inclusief het reinigen van belangrijke aanraakpunten zoals deurklinken en keukenoppervlakken, om het risico van besmetting te minimaliseren. Er wordt ook een desinfecterende verneveling met ultra laag volume uitgevoerd, om te garanderen dat alle vereiste gebieden worden gedesinfecteerd. Al het afval wordt van de locatie verwijderd volgens de betreffende richtlijnen en wetgeving.

Als er geen bevestigde of vermoedelijke gevallen van COVID-19 op uw locatie zijn, kunnen we een specialistische desinfectieservice uitvoeren om te beschermen tegen microbiële infectie en om ervoor te zorgen dat u een hoog niveau van hygiëne op uw locatie behoudt.